Hozzávalók:
- 1 csirkemell
- vaj
- 1 evőkanál méz
- 3 evőkanál mustár (én kevertem a francia magos mustárt, a dijonival és egy édes mustárral)
- 2 evőkanál száraz fehérbor
- 25o ml főzőtejszín
- só, bors, chili
- 1 csomag masnitészta
A csirkemellet megmosom, csíkokra vágom. A teflonban vajat forrósítok és megsütöm rajta a csirkecsíkokat. Mikor szépen megpirultak kiszedem a húst. Újra egy kis vajat hevítek, beleteszem a mézet, hagyom kissé megbarnulni, hozzáöntöm a bort, majd elkeverem benne a mustárt. Felöntöm egy kis tejszínnel, fűszerezem, visszateszem a húst, hozzáadom a maradék tejszínt és még egyet forralok rajta. Ha szükséges, fűszerezem még. Masnitésztával tálalom, füstölt sajtot reszelek rá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése